Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Program Cihlafestu ve Slapech

Podrobný program Cihlafestu 22.  až 24. července v zahradě Chráněného bydlení ve Slapech, změna programu vyhrazena

 

PÁTEK 22.7.2011 - KONCERT

19.30

Dva a půl cvrčka

Kapela se začala prezentovat v punkových rytmech, do kterých se postupem času začalo prolínat SKA. Dnes kapela po obohacení dechové sekce a přijmutí DJ, začíná lámat svůj třetí rok na hudební scéně svým pukově líznutým SKA.

20.30

Tam-Tam Batucada

Orchestr sestavený pouze z bubeníků  Originál brazilská samba  Duch největšího karnevalu v Rio de Janderu  Strhující bubenické show v kostýmech, v počtu od šesti po deset i více bubeníků

21.30

Lety mimo

 

 

 

 

SOBOTA 23.7.2011 - program pro děti i dospělé - večerní představení

od 10:00 – 16:00 hod. bude probíhat doprovodný program pro děti výtvarné dílny, workshopy a soutěže. Celodenní občerstvení zajištěno.

10.30 - 11.20

Buchty a loutky

Zlatá husa - pohádka na motivy bratří Grimmů pro děti od čtyř let. Ó ta zlatá husa, jak se leskne a jak je cenná, všechny si přivábí a přilepí. Jen nejmladší ze tří bratrů, kterého mají všichni za hloupého, ji raději vezme ukázat princezně, to proto, že se mu princezna líbí a chce ji rozesmát.

 

11.30 - 12.00

harmonikářka Piňakoláda dětem

Zpívání pro děti – hudební soutěže

13.00 – 17.00

Den otevřených dveří

Prohlídka chráněné domácnosti a dílny

13.00 – 18.00

Dětský koutek

Promítání, hry pro děti

13.00 - 13.30

taneční workshop orientální tanec

taneční workshop orientální tanec

13.50 - 14.20

Cirkus žebřík

Loutky, které nikde nechtějí - několik starých vyřazených loutek se přidá k potulnému komediantovi, který se toulá světem sám, aby založili svůj vlastní cirkus a zahráli tak své poslední představení a rozveselili smutnou princeznu..." Toto není pohádka, toto je pravda pravdoucí..."

14.40 - 15.30

Afinteatre

Ona a On - Text-appeal – autorské povídky a písničky.

15.40 - 16.30

Boršč

Boršč vás zavede do světa inspirovaného A. P. Čechovem i neúprosnou ženskou logikou. Dvě sestry si užívají život té třetí. Boršč je autorský divadelní pořad, který spolu od roku 2004 vymýšlejí a hrají Eva Čechová a Hanka Malaníková, absolventky autorského herectví u profesora Ivana Vyskočila na pražské DAMU.

16.50 -17.50

Eso + taneční workshop cikánský tanec

Tato dílna Vám nabídne turecký cikánský tanec Karshilamu.

18.00 - 18.40

D.S.Monde

Fragmenty ze života lidí - Čtyři dívky ztracené v pralese. Dva zachránci. Opravdu?

19.40 - 20.00

harmonikářka Piňakoláda

 

20.00-21.00

Kapela Pilgrim pimple nebo Helemese

 

21. 00 -22.50

Studio Dva

Otevřené manželství - Tato hořká komedie je obrazem věčného střetu mužského a ženského principu a groteskním bojištěm vztahu mezi dvěma lidmi, kteří se při komicky neohrabaném hledání lásky a souznění v partnerském životě ubíjí navzájem.

 

 

 

Neděle 24.7.2011 - divadelní představení na rozloučenou

10.00 – 11.00

D.S.Monde

Fragmenty ze života lidí den po té

 

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty


Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/newhttps:/slapynadvltavou.cz/media/juloalib/js/jquery.min.js) is not within the allowed path(s): (/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/new:/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/_include:/tmp/uploads:/www/sqluploads:/global/applications/tools) in /mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/new/libraries/src/Filesystem/File.php on line 652

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/newhttps:/slapynadvltavou.cz/media/juloalib/js/fullnoconflict.js) is not within the allowed path(s): (/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/new:/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/_include:/tmp/uploads:/www/sqluploads:/global/applications/tools) in /mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/new/libraries/src/Filesystem/File.php on line 652