Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Vedení autobusových linek po dobu uzavírky 2/102

Z důvodu odstranění havarijních bloků skalního masivu nad sil. II/102 dojde v termínu od zahájení provozu v úterý dne 22.3.2011 do ukončení provozu v pondělí dne 28.3.2011 k úplné uzavírce sil. II/102 v úseku "Stranady - Měchenice".
Z tohoto důvodu dojde k dočasné změně tras a zastávek u dotčených autobusových linek PID, tj. 314, 338, 361 a 390 a návazných linek PID 438 a 440.Linky PID 338, 361 a 390 jsou ve směru od Davle zkráceny a ukončeny v zastávce "Měchenice, žel.st.". Tím se ruší všechny zastávky v úseku "Praha, Smíchovské nádraží - Měchenice", zavádí se dočasně zastávky "Měchenice, žel.st." a "Měchenice, samoobsluha".

 

Linka PID 314 je v provozu ve dvou úsecích, a to "Praha, Smíchovské nádraží - Jíloviště, přívoz" s posílením provozu v intervalu 30 minut a "Měchenice, žel.st. - Nová Ves p.Pleší". Na této lince se ruší pouze zastávky "Měchenice, rozc. k žel.st." a "Měchenice", zavádí se "Měchenice, žel.st." a "Měchenice, samoobsluha".

Na linkách PID 438 a 440 dochází také ke změně jízdního řádu z důvodu zachování návazností ve Štěchovicích.

V úseku "Praha, Smíchovské nádraží - Vrané nad Vltavou, žel.st." je zavedena náhradní autobusová doprava, linka PID 707. V úseku "Vrané nad Vltavou - Měchenice" je zavedena náhradní vlaková doprava, popř. jsou zde v provozu pravidelné spoje linky S80.

Celé výlukové opatření je shodné s lednovým skalním zřícením. V obou koncových železničních stanicích náhradní vlakové dopravy jsou zajištěny návaznosti na autobusové linky (ve Vraném nad Vltavou na linku 707 směr Praha, v Měchenicích na pravidelné autobusové linky 314, 338, 361 a 390 směr Davle).

Na celou výluku jsou již zpracovány výlukové jízdní řády, které budou zveřejněny na našich internetových stránkách www.ropid.cz a  na autobusových zastávkách dotčených linek.


 

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty


Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/newhttps:/slapynadvltavou.cz/media/juloalib/js/jquery.min.js) is not within the allowed path(s): (/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/new:/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/_include:/tmp/uploads:/www/sqluploads:/global/applications/tools) in /mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/new/libraries/src/Filesystem/File.php on line 652

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/newhttps:/slapynadvltavou.cz/media/juloalib/js/fullnoconflict.js) is not within the allowed path(s): (/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/new:/mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/_include:/tmp/uploads:/www/sqluploads:/global/applications/tools) in /mnt/data/accounts/s/slapy/data/www/slapy/new/libraries/src/Filesystem/File.php on line 652